Unieke woning te koop: De Parse 4, Akkrum

Onze fotografen komen dagelijks op veel locaties in Nederland, België en ook Duitsland. Wij vinden foto’s van bijzondere woningen altijd mooi om te zien en wij denken dat ons publiek dat ook vind. In de blogserie ‘Unieke woning te koop’ tonen wij het werk van onze collega’s in samenwerking met de verkopende partij. In dit geval heeft onze fotograaf Willy Lubach deze woning, De Parse 4 te Akkrum, vastgelegd voor Wieb Zandberg.

Bekijk de portfolio van onze fotograaf: Willy Lubach

Super aardige mensen en een heel bijzondere woning! Ik mocht ook een hapje meelunchen, dat is altijd fijn.

Willy LubachVastgoedfotograaf Friesland

Uw woning verkopen? Uw droomhuis gevonden of heeft u een taxatie nodig? Voor zowel aankoop, verkoop of taxaties van particulier of bedrijfsmatig onroerend goed zijn wij u graag van dienst.

Wieb ZandbergWieb Zandberg Makelaardij, Taxaties & Advies

Kort over de woning

Deze prachtige bedrijfswoning is werkelijk om door een ringetje te halen! Het verrassende geheel is geïnspireerd op de traditionele kop-hals-rompboerderij en ontworpen door architect Luc de Vries. Strak, licht, modern en stijlvol zijn steekwoorden die dit fraaie geheel eigenlijk nog tekort doen. De royale inhoud en woonoppervlakte, in combinatie met de ongekende (bedrijfs)mogelijkheden maken het een uniek object. De ruimte, de hoogtes, de lichtinval, simpelweg: prachtig! Kom kijken en laat je verrassen!

Bekijk de woning - Wieb Zandberg Makelaardij

Object&co – Professionele vastgoedmedia

Gelukkig werken wij met ervaren vastgoedfotografen die, naast degelijk werk, ook nog vriendelijke mensen zijn. Lees dit dan ook gerust terug in de reviews die onze klanten over onze schrijven onder ons Google profiel.

Bekijk waar wij in Nederland actief zijn
Bel ons
Route