Wij merken dat er veel animo is voor onze Matterport 3D-scans en dat is logisch. Het coronavirus dwingt ons allemaal om anders om te gaan met onze gebruikelijke dienstverlening. In een eerder bericht over de Matterport spraken wij al over de vele voordelen van een dergelijke scan. In deze ‘showcase’ laten we de volle potentie van een scan zien en leggen we wat meer uit over deze digitale tour.

Interactieve tour vol informatie

Loop door de woning heen en bekijk alle informatie. Wij kunnen in onze scans namelijk veel meer informatie aanbieden dan enkel een mooie digitale woningtour. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het aantal vierkante meters, de kijker weet dan gelijk hoe groot de woning/ruimte is.
  • Het is ook mogelijk om teksten toe te voegen. Bijvoorbeeld over de mooie televisie in de woonkamer of de badkamer die vorig jaar nog gerenoveerd is. De elektrische haard die extra met één druk op de knop sfeer biedt is natuurlijk ook de moeite waard om te vermelden.
  • Wij integreren video’s om nog meer mensen te bereiken! Door op specifieke punten extra informatie te bieden geven we de kijker een goede kijk op alle opties die de woning te bieden heeft. Een leuke kookvideo in de keuken door Gordon Ramsay is natuurlijk de moeite waard om te vermelden.

Vraag nu zelf uw Matterport 3D-tour aan

Bel ons
Route