fbpx

1 Bedrijf - 1 Afspraak - 1 Contactpersoon voor alle werkzaamheden

Waarom kiezen voor Object&co?

1 Bedrijf

1 Afspraak

1 Contactpersoon voor alle werkzaamheden

Object&co is gespecialiseerd in dienstverlening voor makelaars en andere vastgoedpartijen. Wij verzorgen voor uw objecten o.a. exterieur- en interieurfotografie, hoogtefotografie, 360 graden fotografie, meetrapporten geheel volgens de NEN 2580/NTA 2581 en BBMI, 2D en 3D plattegronden, vastgoedbrochures, vastgoedvideo’s, drone video’s, 3D Restyling, vastgoedwebsites en artist impressions.

Wij leveren u o.a. de hoogste kwaliteit fotografie en zeer nauwkeurige metingen. Door dit werk aan ons over te laten, heeft u als makelaar meer tijd over. Zo doen beide partijen waar ze goed in zijn en levert u uiteindelijk topkwaliteit aan uw klanten. 

Al ons materiaal is volledig geschikt en geoptimaliseerd voor het vernieuwde Funda en Funda in Business.

Ons doel

Wij werken nauw samen met u, zodat u uw klanten de best mogelijke presentatie kunt bieden. Op Funda, uw eigen website, Facebook, Instagram, Twitter, voor uw brochures, voor drukwerk, voor digitale restyling, voor renovaties en nog veel meer.

Vrijwel alle onze producten kunnen ook volledig in uw eigen huisstijl worden geleverd.

 

Uw gemak

Object&co biedt de oplossing, door u alles te leveren wat u wenst en nodig heeft met slechts met één bedrijf, één afspraak en één contactpersoon. Geen dubbele afspraken, geen meerdere momenten voor u en uw klant in de agenda en nooit meerdere mensen over de vloer.

En dat tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u de laagste prijs, gaat u dan maar verder, wij leveren nimmer in op kwaliteit. Uw presentatie is immers uw marketing en kantoorpromotie en het eerste wat potentiële klanten zien.

Een stukje geschiedenis

In 2010 zijn Ron Meijer en Mario van Essen gestart met Object&co op verzoek van enkele makelaars. Een aantal makelaars in de regio ‘t Gooi vroegen zich af of hun leveranciers niet meer konden dan alleen hun eigen specialisme en wilden af van 4-5 leveranciers en tot 4-5 afspraken met woning eigenaren (woning verkopers) op verschillende dagen.

In die tijd ging het over woningfotografie, plattegronden en soms video, artist impressies, brochures of energielabels. “Is er niet een bedrijf dat dit allemaal voor ons kan realiseren?” was de vraag. Een ‘one-stop-shop’ vastgoedmediaconcept met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Een goed idee kan overal ontstaan: het ontstond en wij zijn aan de slag gegaan. Eerst met twee man alles uitgetest, toen alles ingeregeld en langzaam van twee mensen naar drie, en toen naar vijf. Anno 2019 zijn wij over vier landen verspreid en overall naar bijna 150 medewerkers over gegroeid.

Innovatie

Vanaf dag een hebben wij ingezet op innovatie. Al in 2011 leverden wij als eerste vastgoedmediapartij een volledig NEN 2580 meetrapport voor de woningmarkt. Onze eerste virtuele tour was er al in 2012, de eerste 360 graden artist impressies al in 2013. In 2014 lanceerde wij al de woningwebsite, in 2015 lanceerde wij al 3D laser scanning voor bedrijfspanden en in 2016 lag de eerste Matterport op ons kantoor, in 2017 de eerste professionele 360 videocamera, in 2018 de virtuele drone en 2019 brengt ook weer wat nieuws natuurlijk.

Volledige dekking

Met een vrijwel volledige dekking in Nederland (en deels België en Duitsland) kunnen wij anno 2019 al onze klanten volledig en op elke locatie voorzien van de gewenste mediaproducten. Of u nu makelaar bent in woning of commercieel vastgoed, projectontwikkelaar of vastgoedeigenaar, vastgoedinvesteerder of portfoliomanager, wij leveren alles wat u wenst.

Al 9 jaar is (en blijft) ons concept gebaseerd op innovatie, persoonlijke aandacht en ultieme service. Wij zijn altijd uw regionale mediaspecialist en uw verlengstuk naar de eindklant. Wij leveren nooit in op kwaliteit voor een wat lagere prijs. Uw presentatie is immers uw kantoormarketing. Uw succes op de lange termijn is daarmee ook ons succes.

AANDACHT – SERVICE – KWALITET – INNOVATIE

OBJECT&CO

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Bekijk onze pakketten en neem contact met ons op!