035 - 203 1532 info@objectenco.nl

Waarom kiezen voor Object&co?

Een stukje geschiedenis

In 2010 heb ik met Ron Meijer Object&co opgericht. Een aantal makelaars in de regio ‘t Gooi vroegen zich namelijk af of hun medialeveranciers niet meer konden dan alleen hun eigen specialisme. Ze wilden af van meerdere leveranciers/afspraken met woningeigenaren (woning verkopers) op verschillende dagen. Dit was voor ons de aanleiding om Object&co te beginnen.

In die tijd ging het over woningfotografie, plattegronden en soms een kleine video, artist impressies, brochure of energielabel. “Is er niet een bedrijf dat dit allemaal voor ons kan realiseren?” was de vraag. Dit werd het concept voor Object&co: Een ‘one-stop-shop’ vastgoedmedialeverancier met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Een goed idee kan overal ontstaan: het ontstond en wij zijn aan de slag gegaan. Eerst heb ik samen met Ron alles uitgetest, toen alles ingeregeld. Sinds de start is Object&co gegroeid van 2 naar nu 8 mensen.  Anno 2019 zijn wij over vier landen verspreid en overall naar bijna 150 medewerkers gegroeid.

Mario van Essen

Algemeen Directeur

Object&co is gespecialiseerd in dienstverlening voor makelaars en andere vastgoedpartijen. Wij leveren u de hoogste kwaliteit fotografie en zeer nauwkeurige metingen. Door dit werk aan ons over te laten heeft u, als makelaar, meer tijd over. Zo doen beide partijen waar ze goed in zijn en levert u uiteindelijk topkwaliteit aan uw klanten. Al ons materiaal is volledig geschikt en geoptimaliseerd voor het vernieuwde Funda en Funda in Business.

Uw gemak, ons doel

Object&co biedt de oplossing, door u alles te leveren wat u wenst en nodig heeft, met slechts één bedrijf, één afspraak en één vast  contactpersoon. Geen dubbele afspraken, geen meerdere momenten voor u of uw klant in de agenda en nooit meerdere mensen over de vloer.

Wij werken nauw met u samen zodat u uw klanten de best mogelijke presentatie kunt bieden. Al onze diensten zijn volledig geschikt voor gebruik op Funda, uw eigen website, Facebook, Instagram, Twitter, in brochures of drukwerk en nog veel meer. Het eindproduct kan in onze stijl of uw eigen huisstijl geleverd worden.

Wij bieden u onze diensten aan tegen een zeer scherpe prijs. Wij leveren nooit in op kwaliteit. Uw presentatie is immers uw marketing. De presentatie van uw kantoor is het eerste wat potentiële klanten zien.

Volledige dekking

Met een vrijwel volledige dekking in Nederland (en deels België en Duitsland) kunnen wij anno 2019 al onze klanten volledig en op elke locatie voorzien van de gewenste mediaproducten. Of u nu makelaar bent in woning of commercieel vastgoed, projectontwikkelaar of vastgoedeigenaar, vastgoedinvesteerder of portfoliomanager, wij leveren alles wat u wenst.

Al 9 jaar is (en blijft) ons concept gebaseerd op innovatie, persoonlijke aandacht en ultieme service. Wij zijn altijd uw regionale mediaspecialist en uw verlengstuk naar de eindklant. Wij leveren nooit in op kwaliteit voor een wat lagere prijs. Uw presentatie is immers uw kantoormarketing. Uw succes op de lange termijn is daarmee ook ons succes.

Onze innovaties door de jaren

Vanaf dag een hebben wij ingezet op innovatie. Wij willen u diensten aanbieden die gemaakt zijn met de meest moderne technologie. Onze innovaties op een rijtje:

2019: In 2019 zijn wij begonnen met bloggen en het meer toelichten van ons als bureau. Wie zijn de mensen die voor ons werken nu eigenlijk? Daarnaast hebben wij geïnvesteerd in meer 360 graden camera’s en nieuwe drones. 

2018: Door de toenemende regelgeving op het gebied van drones moet er gekeken worden naar een oplossing. Om deze reden investeert Object&co in technologie die het mogelijk maakt om virtuele drone video’s te maken. Zo kunnen wij toch overal ‘vliegen’.

2017: 360 graden camera’s gaan naar een nieuw niveau: 360 graden videocamera’s.

2016: De virtuele woningtours worden meer toegankelijk en eenvoudiger om te maken dankzij de komst van de Matterport 3D scanner. Object&co investeert snel in enkele exemplaren.

2015: Lasertechnologie neemt een vlucht! 3D Laser Scanning voor bedrijfspanden is nu toegankelijk.

2014: Om de klant meer controle te geven, over de promotie van een object of woning, begint Object met het lanceren van woningwebsites: ObjectShow.

2013: Impressies worden steeds vaker aangevraagd! Om te blijven voldoen aan de vraag naar virtuele ervaringen begint Object&co met het leveren van 360 graden Artist Impressions.

2012: Object&co begint met het aanleveren van virtuele woningtours. Het is niet langer noodzakelijk om een pand te bezoeken, een klant kan nu vanuit de bureaustoel een woning ervaren.

2011: Als eerste vastgoedleverancier begint Object&co met het leveren van NEN 2580 meetrapporten. Speciaal voor de woningmarkt.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Bekijk onze pakketten en neem contact met ons op!