fbpx

1 Bedrijf - 1 Afspraak - 1 Contactpersoon voor alle werkzaamheden

Waarom kiezen voor Object&co?

1 Bedrijf

1 Afspraak

1 Contactpersoon voor alle werkzaamheden

Object&co is gespecialiseerd in dienstverlening voor makelaars en andere vastgoedpartijen. Wij verzorgen voor uw objecten o.a. exterieur- en interieurfotografie, hoogtefotografie, 360 graden fotografie, meetrapporten geheel volgens de NEN 2580/NTA 2581 en BBMI, 2D en 3D plattegronden, vastgoedbrochures, vastgoedvideo’s, drone video’s, 3D Restyling, vastgoedwebsites en artist impressions.

Wij leveren u o.a. de hoogste kwaliteit fotografie en zeer nauwkeurige metingen. Door dit werk aan ons over te laten, heeft u als makelaar meer tijd over. Zo doen beide partijen waar ze goed in zijn en levert u uiteindelijk topkwaliteit aan uw klanten.

Al ons materiaal is volledig geschikt en geoptimaliseerd voor het vernieuwde Funda en Funda in Business. 

Ons doel

Wij werken nauw samen met u, zodat u uw klanten de best mogelijke presentatie kunt bieden. Op Funda, uw eigen website, Facebook, Instagram, Twitter, voor uw brochures, voor drukwerk, voor digitale restyling, voor renovaties en nog veel meer.

Vrijwel alle onze producten kunnen ook volledig in uw eigen huisstijl worden geleverd.

Uw gemak

Object&co biedt de oplossing, door u alles te leveren wat u wenst en nodig heeft met slechts met één bedrijf, één afspraak en één contactpersoon. Geen dubbele afspraken, geen meerdere momenten voor u en uw klant in de agenda en nooit meerdere mensen over de vloer.

En dat tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u de laagste prijs, gaat u dan maar verder, wij leveren nimmer in op kwaliteit. Uw presentatie is immers uw marketing en kantoorpromotie en het eerste wat potentiële klanten zien.

onze services

Fotografie

Wij werken alleen met vaste eigen professionele fotografen. Fotografen met een gedegen vaktechnische opleiding en achtergrond en gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring. Altijd uw eigen vaste regionale “eigen” fotograaf.

 

NEN 2580

Al onze fotografen zijn volledig intern opgeleid en getraind om inmetingen conform de NEN 2580 te verrichten.  Dit wordt ondersteund door onze back-office met meer dan 65 bouwkundig specialisten, variërend van tekenaars tot architecten.

Artist impression

Op basis van een foto of plattegrond maken wij prachtige visuele impressies. Dit is perfect geschikt voor leegstaande panden, nieuwbouw of een verouderde woning.

Video

Wij leveren hoogwaardige video’s, van volledig in uw huisstijl opgemaakte video’s tot aan luxe 3D, animatie- en drone video’s.

Funda presentatie

Wij bieden verschillende presentatie pakketten aan variërend van een basis pakket tot DeLuxe pakketten met o.a. huisstijl video’s, hoogte fotografie, woningbrochures en virtual tours. 

Plattegronden

Naast puur bouwkundig tekenwerk verzorgen wij ook uw 2D & 3D plattegronden voor Funda.  

 

360 virtual tour

Wij bieden verschillende virtuele tours aan waarin je virtueel door een woning kan lopen. Dit is uiteraard ook geschikt voor virtual reality.

ObjectShow

Al uw mediaproducten worden ondergebracht op een eigen website met unieke domeinnaam (straatnaam + huisnummer). Dit allemaal in uw eigen huisstijl aangevuld met een brochure.

 

Fotobewerking

Onze designers toveren iedere sombere hemel of grauwe dag in een adembenemende zonsondergang.