fbpx

Marketing

 

Op deze pagina vindt u de overige diensten die we aanbieden. Er zijn veel online- en offline marketingtools die hedendaags nog zeer succesvol zijn. Denk hierbij aan flyers of een pakkende brochure in huisstijl. Met de steeds maar grotere rol van internet is online aanwezigheid natuurlijk ook onmisbaar. De huidige technologische ontwikkelingen en het vele gebruik van mobiele apparaten zorgen ervoor dat potentiële (ver)kopers steeds vaker online zijn en ook bedrijven op platforms als Facebook en Instagram willen zien. Consumenten verwachten ook dat ze via deze kanalen kunnen communiceren.

Marketing

 

Op deze pagina vindt u de overige diensten die we aanbieden. Er zijn veel online- en offline marketingtools die hedendaags nog zeer succesvol zijn. 

Social Media

 

U kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Het landschap binnen sociale media verandert heel snel en het is volkomen logisch dat u even niet meer weet wat dan wijsheid is.

Vanuit Object&co geven wij door heel Nederland cursussen social media, waarbij wij uw hele bedrijf op dit vakgebied door kunnen lichten. Met een social media scan zullen wij persoonlijke adviezen geven om uw zichtbaarheid op Linkedin, Facebook, Instagram en Google te vergroten.

Social Media

 

Vanuit Object&co geven wij door heel Nederland cursussen social media, waarbij wij uw hele bedrijf op dit vakgebied door kunnen lichten.

Met een social media scan zullen wij persoonlijke adviezen geven om uw zichtbaarheid op Linkedin, Facebook, Instagram en Google te vergroten.


Brochures

 

Wij kunnen uw brochure ontwerpen waardoor deze onderscheidend is van de standaard templates en leveren de brochures volledig in uw huisstijl. Digitaal, maar ook eventueel in hoogwaardig drukwerk tegen prijzen vergelijkbaar met print. Een andere optie is een volledig geautomatiseerde ObjectShow brochure. Deze ontvangt u helemaal gratis als u een woningwebsite afneemt.


Brochures

 

Wij kunnen uw brochure ontwerpen waardoor deze onderscheidend is van de standaard templates en leveren de brochures volledig in uw huisstijl.

Woningteksten

Goeie pakkende teksten dragen bij aan de verkoop van de woning. Dit is een tijdrovende en intensieve klus! De eerste 250 tekens zijn essentieel voor een pakkende advertentietekst. Wij werken samen met professionele tekstschrijvers die veel ervaring hebben met het schrijven van realistische en eerlijke verkoopteksten.


Woningteksten

 

Wij werken samen met professionele tekstschrijvers die veel ervaring hebben met het schrijven van realistische en eerlijke verkoopteksten.

Styling

 

Veel van onze fotografen zijn ook opgeleid als woningstylisten. Vooraf worden de mogelijkheden besproken met een van onze specialisten. Onze stylisten geven graag interieuradvies op maat om uw huis een stijlvol thuis te maken. Object&co werkt veelvuldig samen met Wonderhomes. Zij weten iedere sfeer te brengen die bij u past en waar u naar op zoek bent!

Edith Pijl van Wonderhomes: ‘het betreft een woning waar een man alleen woont en waar we bij aanvang alles wit aantroffen. Zijn verzoek was om er een gezellige sfeervolle woning van te maken gedurende zijn afwezigheid. We kregen hierbij de totale vrijheid. Onze voorkeur ging uit naar de loftstijl; stoer, mannelijk, maar met een gezellige touch. We hebben er voor gekozen om de keuken te spuiten en er een bakstenen muur boven te plaatsen met een oude houten plank voor extra sfeer. In de woonkamer hebben we balken geplaatst voor een gezellige uitstraling en het huis een uniek karakter te geven. De muren zijn in grijze en groene tinten geverfd en het houtwerk in donkergrijs, richting zwart. Ook hebben we op een paar muren gewerkt met stoer behang met het patroon van slangenleer voor een extra luxe gevoel. Het huis heeft een gezellige intieme sfeer gekregen door de fluwelen groene bank met kussens in diverse materialen. We adviseren een goed lichtplan om de juiste balans te krijgen tussen sfeer- en werklicht. Als er met donkere kleuren wordt gewerkt is een lichtplan zeker van toegevoegde waarde.’

Styling

 

Onze stylisten helpen u graag met interieuradvies op maat om van uw huis een stijlvol thuis te maken. Object&co werkt veelvuldig samen met Wonderhomes. Zij weten iedere sfeer te brengen die bij u past en waar u naar op zoek bent! Hieronder een aantal before en after foto’s van een tussenwoning.