fbpx

Object&co levert allerlei vormen van media voor vastgoeddiensten. Met onze dekking door heel Nederland heen garanderen wij altijd een vast contactpersoon voor u om mee te werken. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op indien u vragen heeft.

Overzicht diensten

NEN 2580

Al onze fotografen zijn volledig intern opgeleid en getraind om inmetingen conform de NEN 2580 norm te verrichten.  Dit wordt ondersteund door onze back-office met meer dan 65 bouwkundig specialisten, variërend van tekenaars tot architecten.

Funda presentatie

Wij bieden verschillende presentatie pakketten aan variërend van een basis pakket tot DeLuxe pakketten met o.a. huisstijl video’s, hoogte fotografie, woningbrochures en virtual tours. 

Marketing

Bent u op zoek naar advies over de positionering van uw object op bijvoorbeeld sociale media, pakkende woningteksten of een gelikte brochure? 

 

360 virtual tour

Wij bieden verschillende virtuele tours aan waarin je virtueel door een woning kan lopen. Dit is uiteraard ook geschikt voor virtual reality.

 

ObjectShow

Al uw mediaproducten worden ondergebracht op een eigen website met unieke domeinnaam (straatnaam + huisnummer). Dit allemaal in uw eigen huisstijl aangevuld met een brochure.

 

Artist impression

Onze designers toveren iedere sombere hemel of grauwe dag in een adembenemende zonsondergang.