035 - 203 1532 info@objectenco.nl

Brochures

Onze experts kunnen voor u uw brochures ontwerpen. Dit kan een brochure zijn om een object of woning aan te prijzen, maar bijvoorbeeld ook uw organisatie. Wij leveren u complete kant en klare brochures, templates of bijvoorbeeld een flyer. Wij begrijpen dat u onderscheidend wil zijn, daarom stemmen wij uw materiaal af op uw huisstijl en positionering. Dat vinden wij, maar ook uw klanten belangrijk! Digitaal, maar ook eventueel in hoogwaardig drukwerk tegen prijzen vergelijkbaar met print. Een andere optie is een volledig geautomatiseerde ObjectShow brochure. Deze ontvangt u helemaal gratis als u een woningwebsite afneemt.

Ik vind het belangrijk om een boodschap persoonlijk te houden. Om die reden plaats ik altijd foto’s van de makelaar(s) in een brochure. Zo weet de klant precies met wij hij/zij te maken heeft. Vragen, mail mij!

Vincent Veenenberg

Marketing- & Communicatiespecialist

Maak het persoonlijk

Wij raden altijd aan om een boodschap zo persoonlijk mogelijk te maken. Heeft u bijvoorbeeld nog geen foto’s van uw organisatie/medewerkers, dan hebben wij genoeg professionele fotografen die u hierbij graag helpen. Neem contact met ons op voor uw mogelijkheden.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wilt u ook brochures op maat? Wij leveren kant en klaar drukwerk, volledig in uw huisstijl.

Terug naar: Marketing