fbpx

Artist impression

 

Vanaf een plattegrond, bouwtekening of van een foto produceren wij prachtige visualisaties van verschillende woningen, zowel voor interieur- als exterieur. Deze zogenoemde artist impressies zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij een leegstaand pand, een nieuwbouw woning of een verouderde woning.

De potentiële koper krijgt op deze manier een goeie indruk wat er allemaal mogelijk is. Onze professionele designers & architecten weten weten u te verrassen met bijzondere composities, camerastandpunten en hebben een scherp oog voor de kleinste details. Hieronder een kleine greep uit onze selectie van artist impressions en bewerkingen op basis van foto’s.

Artist Impressions

 

Vanaf een plattegrond, bouwtekening of van een foto produceren wij prachtige visualisaties voor verschillende type woningen in meerdere stjilen. Dit voor zowel interieur- als exterieur. 

 

Roomstyler

 

Een Roomstyler is een interieur impressie op basis van een plattegrond. U hoeft ons alleen een plattegrond of bouwtekening aan te leveren en op basis daarvan creëren wij prachtige en betaalbare impressies, waarbij je de keuze hebt uit verschillende stijlen. Bekijk de pdf. om uw voorkeursstijl uit te kiezen.

Fotobewerking

 

Onze designers kunnen met de nieuwste technieken foto’s bewerken. Hierbij denkt u aan een mooie blauwe lucht, het vullen van een leeg zwembad, het verwijderen van storende elementen op een foto of het plaatsen van echte meubels. Wij kunnen uw woning inrichten volgens de laatste trends. Staat uw optie er niet tussen? Geen probleem! Onze design guru’s zijn tot alles in staat.

 

Fotobewerking

 

Onze designers kunnen met de nieuwste technieken foto’s bewerken. Hierbij denkt u aan een mooie blauwe lucht, het vullen van een leeg zwembad, het verwijderen van storende elementen op een foto of het plaatsen van echte meubels.